Nevşehir’in merkez Cevher Dudayev Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, bir şahıs eski nişanlısını tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olay, Yasemin Sokak’ta bulunan Eras Sitesi’ndeki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 26 yaşındaki Mustafa Baltaş, eski nişanlısı 21 yaşındaki Beyza Akdoğan ile evde bir araya geldi. İddiaya göre, ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Mustafa Baltaş, yanında getirdiği tüfekle Beyza Akdoğan’a ateş etti. Genç kadını vurduktan sonra, silahı kendisine doğrultarak ateş etti.
Evde bulunan Beyza Akdoğan’ın yakınları, silah seslerini duyunca hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, Mustafa Baltaş ve Beyza Akdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan genç kadının ailesi sinir krizi geçirirken, polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.
Olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir araştırma yaparken, cenazeler savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Yaşanan trajik olay mahallede büyük üzüntü yaratırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın nedenine ilişkin detaylı incelemelerin sürdüğünü bildirdi.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Kalan Karakter: