Şanlıurfaspor Bandırma maçı öncesi hazırlıklara devam ediyor
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Bandırmaspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor, hazırlıklarını Manisa'da Tarık Almış Spor Tesislerinde sürdürdü.
Yayınlanma :
28.11.2021 17:08


Akhisar deplasmanı için Manisa'da bulunan Sarı Yeşilli ekip Bandırmaspor karşılaşmasının ardından şehre dönecekken, hazırlıklar bugün Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde sıkı bir şekilde sürdürüldü. Genç isimlerin kadro olması beklenen karşılaşmada teknik heyet tüm detayları gözden geçirirken, takımda hedef galibiyet olarak belirlendi.
Çağlar Birinci ile Mustafa Çakır'ın sakatlıkları nedeniyle kadro alamadığı takım yarın yine aynı şekilde çalışmalarını sürdürmesinin ardından Salı günü Bandırma'ya geçiş yapacak. Karşılaşma ise saat Salı günü saat 13.00'de Bandırma 17 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: