Urfa'da bir kişi daha silahla vuruldu!
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir erkek, arabada silahla vurulmuş halde bulundu.
Yayınlanma :
10.03.2022 14:02


Cumhuriyet Başsavcılığının olay yeri incelemesi sonrası Hacı B.’nin cansız bedeni Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen kişinin yakınları hastaneye akın ederken, polis ve jandarma hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Hacı B’nin cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılacak.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, arabada ve çevrede birden çok boş kovan olduğu ve Hacı B.’ye birden fazla merminin arkadan isabet ettiği öğrenildi.
(İHA)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: