Şanlıurfalı inşaat firması 6 Şubat 2023 te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında başladığı depremzedeler için 258 adet deprem konutunu 7 ay gibi kısa sürede tamamlayarak teslim etti.
Aslen Şanlıurfalı olan Gürbağ Group İnşaat firması 6 Şubat 2023 te Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında deprem bölgesinde evleri yıkılan vatandaşlar için yapımına başlanılan deprem konutlarında adeta bir rekora imza attı.
Kahramanmaraş'ın Dulkadirbeyli ilçesinde Herkuş mahallesinde depremden 4 ay sonra yapımına başladığı 35.642 metre kare inşaat alanı içindeki, 13 blok, 258 konut, 163 otopark alanını ve sosyal donatılarını 7 ay gibi kısa sürede bitirdi.
Biten konutları 6 Şubat 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’nın da katılacağı törenle depremzede vatandaşlara anahtar teslimleri yapılacak.
Gürbağ Group İnşaat'ın yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla:
"Gürbağ Group olarak Kahramanmaraş’ta yapımını üstlendiğimiz 258 konutu 7 aylık süre içinde tamamlamış bulunmaktayız. 06.02.2024 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’nın katılımları ile depremzede vatandaşlarımıza anahtar teslimleri yapılacaktır. Şimdiden hayırlı olsun. " mesajını paylaştı.
Gürbağ Group İnşaat'ın kısa süredeki bu başarısı Urfa'da takdirle karşılandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: